جدیرترین اخبار :
  • همه موظف به ارائه خدمات به سرمایه گذاران هستیم مناطق آزاد جای جذب سرمایه و بویژه جذب سرمایه گذاری خارجی است
  • تمدن سازی و آبادانی سواحل مَکُران در دستور کار است
  • توسط معاون اول رییس جمهور؛ تصویب‌نامه مجوز ورود خودروهای نو به مناطق آزاد ابلاغ شد
  • گزارش اقدامات مناطق آزاد در توسعه اقتصاد دریا محور
  • بازدید دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی به همراه مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه از چهارمین نمایشگاه دستاوردهای وقف

روستای درک چابهار؛ روستایی شگفت انگیز

اقتصادی | تاریخ خبر : 0/01/03 | تعداد بازید :2414
ساحل درک زرآباد چابهار، پاک ترین ساحل کشور که یکی از شگفت انگیز ترین و همچنین بکرترین مناطق گردشگری جنوب ایران نیز می باشد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل منطقه آزاد چابهار ، روستای درک زرآباد که به انگلیسی Village Darak نوشته می شود، در جنوب استان سیستان و بلوچستان و در سواحل مکران قرار دارد و از توابع شهرستان کنارک است و از چهار نمونه ساحل صخره ای، ماسه ای، شنی و مرجانی در فاصله نزدیک به هم برخوردار است.

این منطقه در فاصله حدوداً ۱۷۰ کیلومتری غرب منطقه آزاد چابهار و ۱۲۰ کیلومتری مرکز شهرستان کنارک واقع شده است.

روستای درک تاکنون برای گردشگران داخلی و خارجی ناشناخته مانده بود.

با توجه به اینکه سال ۱۳۹۶ ، استان سیستان وبلوچستان مقصد گردشگری ایرانیان معرفی شد، فرصت مناسبی برای معرفی بهتر مناطق مختلف گردشگری، تاریخی و دیدنی سیستان و بلوچستان و سواحل مکران ایجاد شد.

سواحل این منطقه از زیباترین سواحل جنوب ایران است.

در اثر پیشروی آب دریا و فرسایش سنگ های رسوبی صخره های بزرگی به وجود آمده که در حاشیه خط ساحلی، مناظر زیبایی را خلق کرده است.

درک در مکانی واقع شده است که آب دریا و شن های کویر مثل خیال و واقعیت به هم رسیده اند ساحل درک علاوه بر زیبایی بی نظیر و پاکیزگی اش دارای سه نوع ساحل شنی، ماسه ای و مرجانی است.

در ساحل ماسه ای آرام گرفته و رخ در رخ خورشید، انوار طلایی اش را میهمان پوست تنتان می کنید، بر ساحل صخره ای نشسته و به بیکران های افق در هنگامه غروب خورشید خیره می شوید، تنی به آب زده و مرجان ها همچون ماهی های حوض خانه های قدیمی، کف پاهایتان را لمس می کنند و آن دم که همه از گرمای جنوب، به دنبال سایه و سرمایی می گردند، دمی زیر خنکای دل انگیز و بهاری نخلستان ها آرمیده و به کوه هایی فکر می کنید که کمی آن طرف تر، انتظار شما را می کشند و این مجموعه را مدیون آب های شیرینی هستید که در چند قدمی آب شور دریا، از دل چاه ها سر بر آورده اند.

درک یا درگ، گویا در زبان محلی به معنی سکونت در کنار دره است.

رفتن به درک برای عاشقان طبیعت می تواند آرزوی یک سفر هیجان انگیز باشد.

در نزدیکی روستای زرآباد، پلاکاردهای موقت، مسافران کنجکاو را به سمت درک هدایت می کند. جاده رسیدن به درک را باید جاذبه دیگری دانست.

جاده پرتلاطمی که از میان کوه های فرسایش یافته زیبا با نماهای بکر می گذرد و در مقصد، گردشگران را هیجان زده می کند.

از سربالایی فرعی ساحل درک تنها رمل های شنی، نخل ها و دریا پیداست.

اگر میان رمل های شنی درک بایستید و تصور ذهنی از دریای عمان نداشته باشید، گویا در میان یکی از کویر های معروف کشور هستید، اما کافی است پای در شن ها بگذارید و از رمل ها بالا بروید.

تصویر کویر و دریا به هم می پیوندند و منظره زیبا و نابی را می سازند که ساعت ها می توان به تماشایشان نشست.

می توان گفت درک به نوعی کویری است که با دریا گره خورده است.

در واقع کویری دریایی است شاید هم ساحلی کویری باشد.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل